Wat hebben kunst en vergisting met elkaar te maken? Is het vergisten ook een levenskunst? Wat leer het proces van wilde fermentatie ons?
Johan Ardui en Tom Jacobs nemen je mee op een boeiende cultuur-historische maar ook culinaire ontdekkingstocht, waarbij het proces van de wilde, natuurlijke fermentatie van bier, wijn en kaas centraal staat.
Componist Bert Appermont, jazz zangeres Ann Debaillie, soundhealer Geert Kumpen, rootsmuzikant Jeroen Vanesser en de Duitse violist Peter Jutz zoeken naar de oerkracht van muziek en vormen samen ALogon.
Op 13/10 brengen ze een bijzondere luisterervaring, op zoek naar zuiverheid. Deels improviserend duikt dit ensemble in de muziek. Ze luisteren naar wat het moment hen kan vertellen: mystiek, pijn, waanzin, schoonheid, verheffing, … alle aspecten van het leven tonen zich. Dat is vaak helend, soms confronterend. Ervaar de verloren gewaande, subtiele kracht van muziek, opnieuw.
Startdatum | 13-10-2016 |
Locatie | Maastrichterstraat 96, 3500 Hasselt |
Data en uren | 13 oktober 2016 |
Docent | Johan Ardui en Tom Jacobs |
Prijs | €5,00 inclusief drankje |
Contact | navorming.ler@ucll.be 011/180 460 |